Dödsannons

Dödsannonser har under årens lopp sett ganska lika ut. Under det senaste decenniet har dock variationerna, framförallt med ett större antal symboler och mer användande av text och citat (verser), ökat markant. Nu finns även större möjlighet att påverka annonsens karaktär och utseende.

Här kan du förbereda en annons >>

Tillsammans med er utformar vi en personlig annons och vi kan ombesörja införande av annonsen i så gott som alla Sveriges tidningar.

Familjesidan och minnesrum

Att underrätta vänner och släktingar om dödsfallet är en av de tunga plikterna de anhöriga har. Men hur ska personer som inte nås av lokaltidningens dödsannons få veta vad som hänt?
Har man missat dödsannonsen i lokaltidningen kan den finnas på familjesidan.se. Allt fler väljer nuförtiden att publicera annonsen på familjesidan.se där alla ges möjlighet att ta del av dödsbudet, var de än befinner sig i världen.
Här kan du se de senast publicerade dödsannonserna

Minnesrummet

Via familjesidan.se kan du även komma till minnesrummet.se där alla kan hedra och minnas den som avlidit. Minnesrummet står alltid öppet och finns alltid nära, oavsett var du befinner dig i världen. Hit kan du komma så ofta du vill.