Livets juridik

Vi finns där i nöd och lust. När Du bildar familj och när Du bryter upp. När livet går i full fart och när det just tagit slut för någon i din närhet. Vi hjälper Dig helt enkelt med de juridiska dokument som gör livet tillsammans mindre komplicerat. Du kan vända Dig till oss för hjälp med bouppteckningar, förvaltning av dödsbon, arvskiften, testamenten, gåvobrev, äktenskapsförord och samboavtal.

Din önskan i tryggt förvar

Har Du samlat Dina tankar kring hur Du vill att man tar farväl av Dig? Har Du speciella önskemål om vad som ska hända med Dina tillgångar? I Livsarkivet förvarar vi Dina viktigaste dokument och Dina önskemål åt dig. Det kostar ingenting men ger Dina anhöriga information som är värdefull för dem när Du gått bort.

Mjukt och respektfullt

Vi är vana att möta människor i livets allra svåraste situationer och vi kommer gärna på hembesök. Livets Juridik har ett tätt samarbete med Törnkvist begravningsbyrå och Amoria begravningar och vi finns lätt tillgängliga på deras kontor i Karlskrona, Lyckeby, Jämjö och Ronneby.

Tydlighet är omtanke

Vi är specialister på den juridik som omger familjen. Vårt mål är att ge Er kunder personlig rådgivning i en förtrolig miljö, finnas tillgängliga för Er när Ni har tid att samtala om Ert ärende hos oss, samt uppnå en hög kvalitet på den tjänst Ni beställt. Vi har förståelse för att arbetsliv, familjeliv, hälsa och boende kan försvåra för möjligheten att få till stånd möten för Er. Därför erbjuder vi även kvällsmöten och hembesök.

Läs mer på Livets juridiks hemsida >>