En fest för livet

Vare sig ni planerar en bröllopsfest på tu man hand eller ställer till med bröllop för 100 gäster, vill vi påstå att det är en av livets viktigaste fester.
Så oavsett formatet på ert planerade bröllop handlar det om att förbereda en fest som ni ska minnas resten av er tid tillsammans. En fest för livet! Så se till att bjuda släktingar och vänner som ni gillar och som ni vet sprider glädje och värme - inte för att de är släktingar och vänner. Alla ska bidra till att förgylla festen – kom ihåg att det är er viktigaste fest!

Tänk också på att väga antalet inbjudna mot det som ska serveras på festen. En trerättersmeny vid sittande bord kostar normalt betydligt mer än en buffé. Och så har vi bröllopstårtan – av många ansedd som bröllopsmiddagens höjdpunkt. En programpunkt som omgärdas av bestämda ritualer. Viktigast är att brudparet skär tillsammans för att - som en gammal säger - undvika risken att bli barnlösa.

Efter middagen, skålarna, bröllopstårtan och bröllopstalen kommer den kanske viktigaste delen av festen: dansen! Här startar brudparet upp med bröllopsvalsen – innan dansgolvet fylls och musiken från orkestern eller diskjockeyn ser till att festen tar fart ordentligt.