WebbApp Min sida

På Amoria använder vi cookies på hemsidan för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelse, läs om våra cookies här. Om du fortsätter så antar vi att du acceptera detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

En hjälpande hand genom livets ceremonier

 

 

Anordna en minnesstund

Att anordna en minnesstund där alla gäster samlas efter begravningen är ett uppskattat inslag där man får tillfälle att tillsammans minnas den avlidne. Minnesstunden kan ordnas på flera olika sätt och det är viktigt att den planeras ordentligt.

Vad man skall bjuda på, hur man skall duka, hur man skall placera gästerna, om det behövs sångtexter, kanske förbereda tal eller diktläsning är sådant som kräver en del förberedelser. Kanske man väljer ut musik som man vet att den avlidne hade uppskattat och arrangerar ett minnesbord med fotoalbum och andra minnessaker. Ju noggrannare förberedelser, desto mer minnesvärd blir minnesstunden.

Platsen för en minnesvärd minnesstund

När du vill förena anhöriga, släktingar och vänner till en minnesstund, är det viktigt att lokalen ni samlas i har förutsättningar att arrangera den avslutning du tänkt dig. 

Den lokalen finns på Amiralitetsgatan 4 i Karlskrona och den står öppen för alla som vill skapa ett minnesvärt farväl efter en begravning. Lokalens 300 kvadratmeter kan delas av för att passa sällskap i alla storlekar och ett riktigt bra kök, med lekvrå för de små, bidrar till att göra en svår dag lite ljusare, lite mer minnesvärd. Börja med att gå in på rundarum.se så får du veta mer.