WebbApp Min sida

På Amoria använder vi cookies på hemsidan för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelse, läs om våra cookies här. Om du fortsätter så antar vi att du acceptera detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

En hjälpande hand genom livets ceremonier

 

Juridisk hjälp

Vi hjälper dig hela vägen

I samband med ett dödsfall uppkommer flera juridiska frågeställningar

Genom vårt samarbete med bouppteckningshandläggare och jurister på Amber advokater kan du få hjälp med alla dokument, ställningstaganden och rättshandlingar som aktualiseras när du mist någon i din närhet.

Boutredare och jurister på Amber advokater har lång erfarenhet av familjerättsliga frågor och kan hjälpa till med bouppteckning, boutredning och arvskifte i samband med ett dödsfall.

 

De upprättar också avtal och dokument som kan göra livet tillsammans i en familj mindre komplicerat såsom testamente, äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev m.m. 

Amoria samarbetar med Amber Advokater

Sedan november 2017 är vår tidigare medarbetare bouppteckningshandläggare Annika Nilsson anställd på Amber advokater. På så sätt har vi skapat en naturlig länk mellan begravningsbyrån och Amber advokater och kan erbjuda våra kunder kvalificerad juridisk rådgivning.