WebbApp Min sida

På Amoria använder vi cookies på hemsidan för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelse, läs om våra cookies här. Om du fortsätter så antar vi att du acceptera detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

En hjälpande hand genom livets ceremonier

 

 

Att förlora ett barn

Att mista ett barn är en stor tragedi för föräldrar, syskon, far- morföräldrar och andra närstående. Vår uppgift är att försöka hjälpa och underlätta längs vägen till ett avsked. Som förälder har du självklart möjlighet att få bestämma och vara delaktig i förberedelserna. Allt för att det ska kännas rätt i er familj. Du kan själv få klä ditt barn. Önskas blommor kan de formas som en nalle, ett hjärta eller något som var speciellt för ditt barn. Vid kistan kan man ha ett kort på barnet. Musiken kan vara barnets favoritlåt eller en vaggsång. Det är inte alltid man vet vad man vill men tillsammans hjälps vi åt.

Att förlora ett barn, ett ögonblicks skillnad

Att förlora någon som i livet stått en nära är alltid svårt och att förlora ett barn är om möjligt ännu svårare. I denna skrift har vi samlat information som är bra att läsa inför besöket på begravningsbyrån men även sedan som en liten ”kom ihåg” broschyr. Skriften finns att hämta på närmaste Amoria-byrå.

Du kan också ladda ner PDF här

Mer stöd och hjälp

Nedan finner du länkar där det kan finnas stöd.