WebbApp Min sida

På Amoria använder vi cookies på hemsidan för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelse, läs om våra cookies här. Om du fortsätter så antar vi att du acceptera detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

En hjälpande hand genom livets ceremonier

 

 

Fyll i livsarkivet

Vill du vara säker på att dina närmaste ska få tillgång till viktiga papper, som testamente, livförsäkring, gåvobrev, lagfart, samboavtal, äktenskapsförord o.s.v – när de som bäst behöver det – ska du se till att skaffa och fylla i ett viktigt dokument som vi kallar Livsarkivet.

Har du önskemål inför din egen begravning, när det gäller musik, tal, ceremoni o.s.v – då är det i Livsarkivet du ska skriva ner det.

Den dagen du inte längre finns, får dina anhöriga tillgången till ditt exemplar av Livsarkivet – och får svaren på alla de frågor som uppstår.

Titta gärna in till din närmaste Amoria-byrå och hämta Livsarkivet så får du samtidigt hjälp att fylla i, förvara och kontinuerligt uppdatera ditt exemplar – utan kostnad och utan förpliktelser.

Läs mer om Livsarkivet: livsarkivet.se