WebbApp Min sida

På Amoria använder vi cookies på hemsidan för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelse, läs om våra cookies här. Om du fortsätter så antar vi att du acceptera detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

En hjälpande hand genom livets ceremonier

 

Ett lyckligt nygift par som hoppar av glädje.

En fest för livet

Ordna en minnesvärd bröllopsfest

Vare sig ni planerar en bröllopsfest på tu man hand eller ställer till med bröllop för 100 gäster, vill vi påstå att det är en av livets viktigaste fester.

Så oavsett formatet på ert planerade bröllop handlar det om att förbereda en fest som ni ska minnas resten av er tid tillsammans. En fest för livet! Så se till att bjuda släktingar och vänner som ni gillar och som ni vet sprider glädje och värme - inte för att de är släktingar och vänner. Alla ska bidra till att förgylla festen – kom ihåg att det är er viktigaste fest!

Tänk också på att väga antalet inbjudna mot det som ska serveras på festen. En trerättersmeny vid sittande bord kostar normalt betydligt mer än en buffé. Och så har vi bröllopstårtan – av många ansedd som bröllopsmiddagens höjdpunkt. En programpunkt som omgärdas av bestämda ritualer. Viktigast är att brudparet skär tillsammans för att - som en gammal säger - undvika risken att bli barnlösa.

Efter middagen, skålarna, bröllopstårtan och bröllopstalen kommer den kanske viktigaste delen av festen: dansen! Här startar brudparet upp med bröllopsvalsen – innan dansgolvet fylls och musiken från orkestern eller diskjockeyn ser till att festen tar fart ordentligt.

Fin bordsdukning med vitt bordslakan och gröna servetter.

Den perfekta lokalen

Var ska ni vara?

När det är dags att samla släkt och vänner till ert livs viktigaste fest är det viktigt att lokalen du väljer har förutsättningar att skapa det arrangemang du tänkt dig. Den lokalen finns på Amiralitetsgatan 4, granne med oss på Karlskrona Ceremonibyrå, och den står öppen för alla som vill skapa ett minnesvärt bröllopsarrangemang – från vigseln till kvällens sista dans.

Lokalens 300 kvadratmeter kan delas av för att passa sällskap i alla storlekar och ett riktigt bra kök, med lekvrå för de små, bidrar till att sätta guldkant på firandet. Börja med att gå in på rundarum.se så får du veta mer.