WebbApp Min sida

På Amoria använder vi cookies på hemsidan för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelse, läs om våra cookies här. Om du fortsätter så antar vi att du acceptera detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

En hjälpande hand genom livets ceremonier

 

Vigsel

Kärlekens ceremoni

När ni hittat varandra och vill berätta och bekräfta det för världen - då vill vi på Amoria vara med och göra den ceremonin till ett av era finaste minnen. Ni bestämmer själva om den ska bygga på religiös eller annan värdegrund – lika viktigt är att den får en personlig prägel så att den blir ett minne för livet.

Ett kärleksfullt nygift par som ska skära upp bröllopstårtan.

Borgerligt eller kyrkligt?

Vad väljer man?

Varje år säger 40 000 par här i landet JA inför prästen eller en borgerlig vigselförrättare. De flesta av vigslarna sker fortfarande i kyrkan, men idag väljer ca. en tredjedel av paren att gifta sig borgerligt. Oavsett vilket man väljer måste man ordna ett giltigt intyg om sk hindersprövning, som sedan ska visas upp innan vigselakten. Vilken form av vigsel ni än väljer, så kommer vi på Amoria att utgå helt utifrån era personliga önskemål.

Ett lyckligt nygift par som hoppar av glädje.

En fest för livet

Ordna en minnesvärd bröllopsfest

Vare sig ni planerar en bröllopsfest på tu man hand eller ställer till med bröllop för 100 gäster, vill vi påstå att det är en av livets viktigaste fester.

Så oavsett formatet på ert planerade bröllop handlar det om att förbereda en fest som ni ska minnas resten av er tid tillsammans. En fest för livet! Så se till att bjuda släktingar och vänner som ni gillar och som ni vet sprider glädje och värme - inte för att de är släktingar och vänner. Alla ska bidra till att förgylla festen – kom ihåg att det är er viktigaste fest!

Fin bordsdukning med gröna servetter.

Den perfekta lokalen

Var ska ni vara?

När det är dags att samla släkt och vänner till ert livs viktigaste fest är det viktigt att lokalen du väljer har förutsättningar att skapa det arrangemang du tänkt dig. Den lokalen finns på Amiralitetsgatan 4, granne med oss på Karlskrona Ceremonibyrå, och den står öppen för alla som vill skapa ett minnesvärt bröllopsarrangemang – från vigseln till kvällens sista dans.

Lokalens 300 kvadratmeter kan delas av för att passa sällskap i alla storlekar och ett riktigt bra kök, med lekvrå för de små, bidrar till att sätta guldkant på firandet. Börja med att gå in på rundarum.se så får du veta mer.